Neb jsem byla poctěna (či potrestána? Teď nevím, vzhledem k tomu, jak se v tom nakonec zaplácávám) kollenkou a budeme spolu v sobotu na UNITED dělat workshop ohledně blogování (na výsledek jsem fakt dost zvědavá, mám pocit, že o tomhle by se dalo mluvit celý den a ještě by nebylo řečeno všechno), napadlo nás poptat se na blogovací zkušenosti i zdejší blogosféry. 

Dotazník najdete zde

Je krátký, povšechný a určený pro ty, kteří blogují (nejen na signálech). Chtěla jsem původně sepsat i něco pro čtenáře blogů, a ten dotazník pro blogery měl být mnohem, mnohem obsáhlejší, ale kdo má rád dlouhé dotazníky, že. Já teda jo, ale já jsem trochu divná, to už víte. No, a taky jsem neměla dost času na sáhodlouhé vymýšlení otázek, které by na sebe logicky navazovaly, a taky mám fakt hodně zasekaný internet, takže je možné, že tenhle článek se celý smaže dřív, než ho odkliknu, protože se mi aktualizuje okno a signály nemají automatické ukládání (což je slabina, o níž se rozhodně v sobotu zmiňovat nebudu).

Zkusím sem nalákat nějakou novou krev, mám pocit, že nám ta signálnická blogosféra trochu umírá.

Tak držte palce, ať nám to s kollenkou dobře dopadne, vyplňujte dotazník (prosímprosím!) a výsledky a taky (pravděpodobně) nějaké shrnutí sobotního dění očekávejte během příštího týdne, pokud mi pošta ponechá dost sil na údery do klávesnice.

 

A hodně pijte a noste čepici!

A kdo jste někde, kde prší, tak sbalte déšt pod paží a sem s ním.