Varování - Nechcete-li si kazit předvánoční náladu, nečtěte, neb se jedná o rozhořčené ublognutí.

Moje oblíbená kratochvíle při ranním chillu na netu byla, že jsem si prošla na signálech výběr z blogů a pak jsem klikla na kolonku "blogy" a probruslila se nejnovějšími články. Často jsem tam našla dobré autory, které jsem ve výběru nikdy neviděla, a bylo to tak nejen ukrácení času, ale i inspirace.

Fakt mi uniká, jak tu můžou existovat takovíto dva "spameři", každý jiný (doufám že pochopíte, že nemyslím země-vodu).

Na rubrice "Nejnovější články na signálech" už není nic zajímavého ani inspirujícího, protože to zapadne mezi otřepané morality ((c) JiKu) a člověka, který by měl dostat ban a fakt nepobírám, co tady na signálech dělá a že ho tu trpí, protože zatímco rytířovy články můžou být pro někoho asi přínosné (i když je střílí rychlostí samopalu), ten druhý je pro mě fakt těžce mimo. 

Uf, tak jsem si ulevila, ale nedalo mi to, pardon, omlouvám se, mea culpa, zasloužila bych zabavit klávesnici (v případě notebooku obzvlášť pikantní).

Do konce roku určitě bude ještě nějaký normální článek bez nadávání a stěžování si, nebojte, ještě popěju ódy na křehkost vloček a klouzavost břeček. 

Nasávejte předvánoční atmosféru a kdyby někdo z Brna měl zájem, skočte k minoritům na pravou půlnoční, a až uslyšíte falešně vrzající cello, vězte, že je to věčný kritik Katuši.