Zdravím všechny své čtenáře!

Na začátku bych se ráda kála, neb jsem blog poslední rok dost zanedbávala. To je tak, když je spousta spousta spousta nápadů a kupí se všechny ve složce "rozepsané".

Těm z vás, které zajímá moje "poezie" přináším menší povánoční dárek - před nedávnem jsem rozjela samostatný blog Šuplík plný papírů, na kterém denně (od února ob den) přibyde nějaká básnička. Jsou tam věci nové, staré, nikdy nezveřejněné, takže pokud mě čtete, určitě tam koukněte. Neznamená to pochopitelně, že moje rubrika "Cosi jako poezie" tady na signálech usne, to se nebojte, jen jsem chtěla mít svůj prostor a neplevelit to tady.

Na další rok si dávám předsevzetí opravdu dopsat všechny ty rozepsané články a zase fungovat aspoň jako poloviční grafofil. Letos už to fakt klapne!

 

Na závěr bych všem vám chtěla popřát do dalšího roku pohodu, dobrou náladu, zdraví, kolegům blogerům hbité prsty a břitké myšlenky, a hlavně - ať všechny vaše cesty vedou tam, kam mají vést, a jdete po nich s lidmi, se kterými po nich stojí za to jít.

 

Vaše Katuši