...ačkoliv věřím, že dvanáct rozhněvaných mužů by se tady taky našlo.

Kdo nemá náladu na nadávky, ať nečte!! 

Protože jsem opravdu vytočená a tohle bude ultra hejt.

Jezdím s idosem.cz a občas si přijdu jako MHD (Mimořádně Hloupý Debil). Když člověk najde nějaké spojení, které pak vůbec není, jede jinak nebo prostě nenavazuje, když na tom závisí ledasco - to je pak pěkně v háječku zeleným, v hrobečku studeným. Člověk si to naplánuje sice přesně, ale narychlo, nesrovná "vyhledání spojení" se "zastávkovými jízdními řády" a už se veze, respektive neveze.

Další extra super věc, o které jsem myslím nakonec nepsala, ačkoliv jsem to měla v úmyslu, mi přes svou už skoro čtvrtletost uvádí krev do varu. Pro Brňáky - změny v dopravě. Páni z Novobranské nejspíš vůbec nejezdí emhádéčkem a když plánovali nové trasy, pořádně se opili a pak čmárali rtěnkou po mapě Brna. Jak jinak si vyložit tu absolutní nelogičnost, se kterou jsou linky vedeny? Proč se zrušily důležité linky a místo nich někdo vytvořil parodii na předchozí síť? Tak třeba mendeláci nemají spojení na Zvonařku, odkud jim jedou busy domů a chudáci Chrličáci se nedostanou normálně přímým spojem do města. Vítejte v Brně, oujéé!

Chtějí po nás čím dál víc peněz, beztak na opravu té pitomé věčně rozbité výhybky na Maliňáku, kde je na denním pořádku strávit plodnou chvíli spolu s šesti dalšími šalinami a busem. Jo, brněnské šaliny milujou fronty!! A taky zbožňujou nedodržování jízdního řádu! Ale jak by ho mohly dodržovat, když je zcela očividně naddimenzovaný??? Tramvaje ni autobusy nemají křídla ani tryskový pohon a navíc čas od času zastavují lidem na zastávkách, takže trasa, která ještě v prosinci trvala dle jízdního řádu deset minut, je najednou jen na sedm.  Čas od času zastavují - řidiči 49, který mi tuhle v třeskutém mrazu nezastavil na Hladíkové, ač jsem mávala jak MHD (Magor Hrubě Dožraný), posílám nějaké líbezné dívčí slovo. Že dík!

Obvykle za svými hejty na emhádéčku dodávám dobrosrdečné "ještě že je máme!"

Dnes na to budete čekat marně. Jsem pekelně dožraná, sesypávající se systém mě vytáčí, celou cestu dneska do školy se mi chtělo děsně na záchod, doma mi přestal jet internet a zapomněla jsem heslo na univerzitní informační systém.

Dneska žádné "hlavně že je máme!"

Dneska jenom takovou chuťovečku - narvaná jednička uvízlá díky maliňácké výhybce už u soudu, venku dvaatřicet, vevnitř fůra lidí, kteří se na vás tlačí a jsou podle všeho tak ekologičtí, že neznají deodorant. Frotéři jsou v ráji, lidi s rýmou aspoň nejsou v pekle.

Mňam!!!!!!!!!