Přináším článek sestavený z doslovných citací jistého věstníku jisté městské části. Já nevím, kdo texty koriguje, ale myslím, že na ten post navrhnu mého mladšího brášku. Pravopis výjimečně dobře (žádné ženy, co dělali), ale ta stylistika!!!!!!!

Jižní Kurýr (neznámý muž hýbající jihem. Jižní je zřejmě příjmení. Jak na něj volají? Kurčo!! Kurýrku!)

 

Již 18. společenský ples městské části je minulostí, letošní se vydařil, přišlo kolem 350 lidí a co nás nejvíce těší, že bylo hodně občanů z celé městské části. (tuto větu nechápu, ať se snažím, jak chci)

 

Budeme projednávat harmonogramy výstavby a průběh stavby, aby výstavba co nejméně ovlivňovala život v okolí stavby. (někomu se líbí slova „výstavba“ a „stavba“. Nebo je to možná rap)

 

Neustále pracujeme na povolování tak dlouho očekávaného koupaliště. (koupaliště zjevně visí na špagátě z vrtulníku a spouští se opravdu jen velmi pomalu. Kdyby se provaz povolil moc rychle, rozbila by se nám loď)

 

V sociální oblasti se městská část zabývá pouze ochranou dětí a poradní činností pro seniory. (nemůžu si pomoct – zní mi to divně)

 

Kluby seniorů dostaly v letošním roce příspěvek na svoji činnost, bohužel se nám počty seniorů snižují. (tak tomuhle schází víc, než trocha taktu)

 

V dubnu jsme spálili „čarodějnice“. (bohužel asi ne ty pravé…)

 

Chci se ještě zmínit o Jednotce dobrovolných hasičů v Přízřenicích. Bohužel se organizačně rozpadla, není schopná plnit své poslání, není akceschopná. (jediné, na co se zmůžu: Hoří, má panenko. Čeština)

 

Takže, vyzýváme Vás, kdo bydlíte v obecních bytech, ke zkrášlování svých balkonů a lodžií. Tak jako každý rok vyhlásíme nejhezčí. (soudruzi)

 

Tyto posilovací stroje jsou vhodné pro všechny věkové kategorie. Přeji Vám udržení a zlepšení Vaší fyzické a psychické kondice. (protože bez toho se tenhle krásný plátek nedá číst)